Start contact links rondrit Economie&Werk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komt het ooit nog goed (in Oostende)?

"De Stoeten" deed alvast een handreiking en een voorlichtingsstap in de goede richting, lees...


(Beste Stoeten, wij zijn wel niet akkoord met het beschadigen van monumenten, maar abstractie gemaakt hiervan, mag er straks ook een tekstplaatje bij met daarop: "de verneuking van Afrika gaat gewoon door"?)

 

Theater Aan Zee

 

(2-aug-2009)


“Geen vis maar bloemen in Oostende!”

 

Gladde jongens en schone schijn


Oostende is momenteel in de ban van Theater Aan Zee, met daarin rondleidingen (en toneelstukken van Claus) over de goede werken van 'ons koning' Leopold II in zijn Kongo en in Oostende.


In 120 jaar tijd is helaas bitter weinig veranderd!

 

Met veel poeha werd in Oostende drie jaar terug door 'ons Minister-president' Peeters een met belastingsgeld betaalde loods aan MK Airlines, de hoofdklant van Ostend-Bruges Airport, zo goed als cadeau gedaan (1) (hij staat nu al een jaar leeg!)

 

MK Airlines werd gefinancierd (vanuit belastingsparadijzen uiteraard) door Jackson Aviation, een vehikel van “Flamingo Holdings Ltd” (nu in handen van Finlays).

 

MK Airlines sloot een samenwerkingsakkoord met 'ons Johan' Vande Lanotte, dit alles om… via het nicheconcept “Vlaamse poort op Afrika” bloemen uit Kenia (Naivasha) te importeren! (Zie: 2 en 3) Tot heil van iedereen behalve de arme afrikaan!

 

Een van die gluiperds van de schone-schijn-firma “Flamingo holdings Ltd”, Craig Oulton, was zaterdag 1 augustus 2009 te zien in de reportagereeks "Vranckx" op Canvas (VRT) (4)! Je ziet Craig ook hier… op de “windowdressing website” van zijn bedrijf waarvan "bepaalde fysieke sites" absoluut niet in de beeldreportage mochten... Rarara hoe kandanna?

 

Ah onze politici… duurzaamheidskijk ter grote van een Vlaamse postzegel… ijdeltuitende paradijsvogels, bezig met invetten van hun veren…

 

Ach onze CEO’s… eigenlijk CCO’s (Chief Criminal Officers)


Ah onze Vlaamse pers… bezig met schrijven van “reclamevriendelijke teksten” (dixit Han Soete)

 

Ah onze Vlaamse bevolking, … kijkt sport… en met de trekker in de hand... verovert het hele land!

 

Na 120 jaar is er weinig veranderd

 

 

 
 

 

 

free web tracker