Start contact links rondrit Economie&Werk

 

 

 

WILOO vraagt onderzoek naar geweld tegen haar secretaris

 

Het relaas van de secretaris:

 

“Toen ik verleden donderdag 17 september als WILOO-bestuurslid aan de ex-Kalkaartkant van de luchthaven enkele foto’s wilde nemen, waren daar al een 6-tal vliegtuigspotters aanwezig, waaronder Thomas Brackx, de jongste telg van de familie Brackx (Jetair). Toen ik klaar was met foto’s nemen en aanstalten maakte om huiswaarts te keren, werd ik door Thomas Brackx bekogeld met een vloed van perfect weerlegbare beschuldigingen aan het adres van WILOO. Daarop volgde een reeks dreigementen, ondermeer de aankondiging van een stel advocaten, dat op WILOO zou worden afgestuurd.
 

De opmerking dat zijn vader zou worden ingelicht over zijn uitdagend optreden, kon Thomas niet bedaren. Integendeel, zijn WILOO-haat bleef aan de kook. Toen ik wilde vertrekken, plaatste Thomas Brackx zich ostentatief voor mij en verhinderde tot twee maal toe mijn doorgang. Toen ik op de fiets stapte, kreeg ik nog een natrap op het achterwiel van mijn fiets.”

 

 

VZW WILOO laat PV opmaken:
 

Een verzoek door vzw WILOO om zich voor zijn gedrag te verontschuldigen, werd door Thomas afgewezen, zich beroepend op het getuigenis (sic) van zijn vriendjes vliegtuigspotters, namelijk dat het WILOO-relaas van de feiten helemaal verzonnen is. WILOO heeft daarom samen met haar secretaris klacht ingediend en bij de Oostendse politie daarvan een PV laten opstellen voor onrechtmatige geweldpleging. Discussie moet kunnen, geweld kan nooit!

 

Lees het PV (1) 

 

free web tracker